Після авіакатастроф під Донецьком і Каїром місцеві влади вели себе зовсім по-різному.

Бойовики з так званої "ДНР" на місці аварії Boeing-777 поводилися по-варварськи і просто аморально. Їх поведінка не йде ні в яке порівняння з єгипетськими правоохоронцями, які оточили місце катастрофи авіалайнера Airbus A321.

Про це написав на своїй Facebook-сторінці користувач Sergey Naumovich.

Також він розмістив на своїй сторінці фото з Донбасу, на якому зображені задоволені борці за "руський мир" на тлі уламків малазійського Боїнга. На другому фото, зробленому в Єгипті, картина зовсім протилежна.

Читайте також: Нацрозвідка США спростувала чутки про теракт на борту літака А321

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Руський мир" і "неруський мир". Друге фото - з Єгипту. Люди зі зброєю охороняють багаж загиблих пасажирів, що не позують і не намагаються мародерити ...", - прокоментував знімки Sergey Naumovich.

Нагадаємо, після падіння малазійського авіалайнера на Донбасі подруга бойовика "ДНР" опинилася на перших шпальтах світових ЗМІ після того, як похвалилася в соціальній мережі тушшю для вій, яку знайшла в багажі однієї з жертв збитого літака.