Літак авіакомпанії "Когалимавіа" А 321 не міг зруйнуватись в повітрі в результаті теракту.

Як повідомляє Апостроф, про це заявив директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер.

Він підкреслив, що терористи "Ісламської держави" мають зброю, яка могла збити пасажирський літак. Але розвідка США не виявила докази цьому.

Клеппер уточнив, що угруповання терористів взяло на себе відповідальність за аварію літака і смерть 224 пасажирів. У Нацрозвідка США підкреслили, що на Синайському півострові є значний арсенал зброї.

Нагадаємо, що сьогодні співробітники "Когалимавіа" провели брифінг, на якому заявили, що літак не міг зруйнуватись в повітрі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Читайте також: Літак А321 зруйнувався внаслідок теракту - "Когалимавіа"

Єгипетські і російські експерти після огляду місця аварії заявили про зворотне, бо площа розкиданих залишків була дуже значною.

Французькі експерти заявили, що всередині літака міг статися терракт, що призвело до його падіння і загибелі 224 пасажирів.