Батьківський комітет учнів приватної школи для дівчаток "Леді" в Боярці обурений провокаційними діями телеведучої Ольги Фреймут і знімальної групи каналу "1 + 1". Для зйомки передачі вони без дозволу увірвалися на територію приватної школи і почали проводити там незаконні зйомки дітей. Тепер їм загрожує розгляд у суді.

Про це повідомляє Bigmir.net.

Як стало відомо, на територію приватної школи для дівчаток "Леді", без пред'явлення документів охороні, незважаючи на зауваження, а також без попереднього узгодження з керівництвом школи, проникла група людей. Серед них були чоловіки міцної статури, які забезпечували пересування по школі і проникнення в приміщення знімальної групи з відеокамерами програми "Інспектор Фреймут".

Батьківський комітет школи має намір заборонити вихід даної передачі в ефір. Вони вважають, що права їхніх дітей були грубо порушені. З цією метою вони направили відкриті листи уповноваженому Президента України з прав дитини Миколі Кулебі, Генеральному прокурору України Віктору Шокіну, міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, генеральному директору телеканалу "1 + 1" Олександра Ткаченка.

"У власних інтересах шоу-бізнесу без узгодження з батьками учениць і з керівництвом навчального закладу представники телеканалу з відеокамерами проводили незаконну відеозйомку наших дітей, маніпулювали ними. Також чинили психологічний тиск, примушували відповідати на провокаційні питання, формулювання яких передбачала заздалегідь негативну відповідь", - йдеться у зверненні батьківського комітету.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Охорона київського ТРЦ підозрює Фреймут у нечесній грі (відео)

Батьки вимагають заборонити підготовку і трансляцію відеоматеріалів, знятих знімальною групою в школі "Леді".

"Ми не хочемо, щоб без нашої згоди в телевізійному ефірі показували відеоматеріали за участю наших дітей. Це буде спотворювати реальний стан речей у приватній школі, завдасть додаткові психологічні травми нашим дітям", - переконані батьки.