Глава України Петро Порошенко дав відповідь на петицію про призначення Дарта Вейдера прем'єр-міністром України.

Про це ідеться на сайті президента.

"Згідно з Конституцією, прем'єр-міністр країни призначається парламентом за поданням президента. Внесенню такого подання має передувати відповідна пропозиція коаліції депутатських фракцій", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Імператор Палпатин став депутатом Одеської міськради

Ініціативу про призначення Дарта Вейдера на посаду голови уряду зареєстрував 8 вересня Йода Магістр Володимирович. Необхідну для розгляду кількість електронних голосів у 25 тисяч штук вона набрала 22 жовтня.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дарт Вейдер - голова Інтернет-партії України, написав у "ВКонтакте", що магістр намагався його влаштувати на роботу.

"Старий Йода став зовсім нестерпний. Знаючи про мою партійної завантаженості, цей висловухий маразматик, без мого відома зайнявся питаннями мого працевлаштування. Розуміючи, що президент Порошенко не упустить можливості робити зі мною селфі кожен день, я потихеньку збираю валізи і готуюся до переїзду на Грушевського", - написав він, натякаючи на адресу будівлі уряду.

Петиція-відповідь, у якій клопочуть про видалення "петиції Йоди", мотивуючи це тим, що подібна ініціатива є плювком в обличчя тим, хто використовують електронні петиції, підписали 37 осіб.

Довідка. Глава Інтернет-партії отримав широку популярність на Україні завдяки акціям проти незаконної парковки і магазинів, що торгують курильними сумішами.

У 2012 році, напередодні "кінця світу", Дарт Вейдер роздавав киянам сіль, сірники, мило і евакуаційні талони на "Зірку смерті".