В дніпропетровському полку Національної Гвардії з охорони особливо важливих державних об'єктів пройшли навчання за участю кінологів. Їх проводять відповідно до календарного плану.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Кінологічна служба має дуже важливе значення у сучасних умовах існування військ.

До її основних завдань входить охорона державних об'єктів. На навчаннях фахівці мали навчитися приймати самостійні і виважені рішення зі своїми підопічними.

Фахівці обмінялись досвідом роботи між собою. Вони відпрацювали ряд змодельованих типових "бойових" ситуацій та ознайомилися з методами дресирування за командою. Кінологи провели тренування по обстеженню місцевості. На навчаннях були вправи по затриманню порушників в умовах максимально приближених до реальних.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Видовищні навчання від інструкторів АТО провели під Рівним (фото)

Начальник кінологічної групи прапорщик Олександр Ісаченков зазначив, що кінологам необхідно досконало вивчити звички своїх підопічних та їх характеру. Головне, за його словами, перетворити собаку на надійного помічника.

Він додав, що кінологічна справа завжди йде поруч з бойовою службою військ.