Сахновщинський районний суд Харківської області засудив 15-річного місцевого жителя до 12 років позбавлення волі відразу за чотирма статтями Кримінального кодексу України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

Так, підлітка визнано винним у крадіжках, грабежі, навмисному вбивстві з метою приховування іншого злочину.

Як повідомляється, хлопець вбив 85-річну сусідку.

"Хлопець убив стареньку, щоб приховати грабіж, свідком якого вона стала", - повідомили в ГПУ.

Злочин стався наприкінці червня 2014 року. Підліток викрав з двору сусідки арматуру. Бабуся спіймала злодія "на гарячому". Наступного ранку, злякавшись, що сусідка звернеться до міліції, він вирішив її вбити.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Підліток наніс старенькій чотири удари сокирою по голові та понад 10 ударів ножем по тілу", - розповіли у прокуратурі.

Також під час досудового розслідування було встановлено, що напередодні підліток вкрав мобільний телефон у відпочиваючих на ставку та двигун від автомобіля у сусіда.

Читайте також: У Запоріжжі двоє працівників СБУ добу катували 19-річного хлопця

Додамо, що наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на його апеляційне оскарження.

Нагадаємо, правоохоронці з'ясовують причини та обставини загибелі подружжя пенсіонерів у Рожнятівському районі Івано-Франківської області. Тіло 73-річної жінки зі слідами насильницької смерті виявили працівники швидкої допомоги. Співробітники міліції при обстеженні будинку виявили мертвим і її 76-річного чоловіка. Його знайшли повішеним у коморі.