Міністерство інфраструктури разом із спецслужбами України невідкладно мають з'ясувати наявність ризиків для українців при здійсненні перельотів до аеропортів Єгипту у зв'язку з нещодавніми подіями в цьому регіоні. Відповідне доручення 7 листопада Міністерству інфраструктури дав глава уряду Арсеній Яценюк, повідомляє урядовий портал.

У прес-службі Кабміну відзначили, що за умови підтвердження наявності загроз для життя Яценюк доручив терміново опрацювати питання про тимчасову заборону авіаперельотів в даний регіон.

Нагадаємо, у Британії заявили, що катастрофа російського лайнера могла бути викликана вибуховим пристроєм на борту, й тимчасово призупинили вильоти всіх літаків з єгипетського міста Шарм-ель-Шейх. Слідом за Британією польоти над Сінаєм заборонила й Ірландія.

Читайте також: Трагедія А321: Єгипет не має однозначної версії

Літак А321 російської авіакомпанії "Когалимавіа", який здійснював рейс за маршрутом Шарм-ель-Шейх - Санкт-Петербург, розбився 31 жовтня на Синайському півострові. 217 пасажирів, що перебували на борту, та 7 членів екіпажу загинули. Розслідування причин катастрофи триває.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще