У лютому 2015 року ображений на банки новосибірський фермер вивалив гній перед місцевим відділенням Сбербанк. Куйбишевський суд вирішив оштрафувати сміливця.

У Новосибірську фермера Олександр Бакшаєва оштрафували на 11 тисяч рублів.

Куйбишевський районний суд визнав чоловіка винним по статті "Порушення встановленого порядку організації зборів, мітингу, демонстрації, пікетування". Рішення чинності ще не набуло.

Раніше суд оштрафував на 5,5 тис. рублів помічника фермера, який підвіз воза з гноєм до відділення банку на прохання чоловіка. Суд прийшов до висновку, що тракторист Олександр Латинін порушив вимоги дорожнього знаку "В'їзд заборонено".

13 лютого Бакшаєв привіз на возі купу гною і вивалив її перед будівлею Сбербанку в місті Куйбишев Новосибірської області.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Акцію він доповнив плакатами: "Геть кредитне рабство!" та "Банкіри - вороги народу!". Своєю протестною акцією Бакшаєв сподівався погасити частину свого кредиту перед банком.

У Сбербанку дії фермера вважають хуліганськими і образливими. У відповідь співробітники відділення провели в День всіх закоханих, святковий захід - 14 лютого вони дарували квіти жителям міста.