Генпрокуратура штату Мехіко зачинила ресторан швидкого харчування McDonald's у передмісті Тлалнепантла на перевірку. Клієнтка фаст-фуду знайшла в одному із гамбургерів щурячу голову.

Про це пише Корреспондент.

"Жінка, яка після ресторану потрапила до лікарні із ознаками отруєння після відвідування McDonald's, зберегла шматок гамбургера із нібито головою гризуна", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: KFC роздають гнучкі Bluetooth-клавіатури

Згідно інформації, мексиканський McDonald's спростовує ці повідомлення, проте соціальними мережами поширюються фотографії знахідки, на яких справді видно кістки, дуже схожі на щурячі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Місцева прокуратура закрила ресторан швидкого харчування на час слідчих дій щодо інциденту. Чи буде позиватися до McDonald's постраждала, поки невідомо.