Центральна виборча комісія виділила сім мільйонів гривень чотирьом областям на проведення другого туру виборів мера 15 листопада, повідомляє прес-служба комісії.

Зокрема Запорізькій обласній державній адміністрації виділили 4,5 мільйона гривень, Чернівецькій – 1,3 мільйона гривень, Закарпатській – 0,7 мільйона гривень, Житомирській – 0,5 мільйона гривень.

Раніше ЦВК на підготовку і проведення повторного голосування виділила понад 1,8 мільйона гривень, з цієї суми Волинській обласній державній адміністрації виділили понад 1 мільйона гривень, Рівненській ОДА – 856 тисяч гривень.

Читайте також: На вибори в Маріуполі і Красноармійську потрібно п'ять млн грн - ЦВК

Місцеві вибори в Україні відбулись 25 жовтня. У багатьох містах із кількістю виборців понад 90 тисяч перший тур голосування не визначив переможця на посаду міського голови. Тут відбудеться другий тур. Він призначений на 15 листопада.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще