У вівторок, 10 листопада, на 64-му році життя після тривалої хвороби помер депутат Верховної Ради V, VI і VII скликань Володимир Демидко. Про це повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

Демидко народився в Донецьку. Молодість і перша робота були пов'язані з роботою на шахті. Він пройшов шлях від робітника очисного вибою до заступника директора з виробництва шахти ім. К.Поченкова ПО "Макіїввугілля", помічника міністра.

У політику прийшов у 1998-му році, і надалі вся його політична діяльність була пов'язана з "Партією регіонів".

"Блискучий організатор, людина високої ерудиції і працездатності, відповідальності і честі... Все своє життя він віддав служінню людям і державі. Він користувався безмірною повагою колег. До нього йшли за допомогою і порадою. Його цінували за дивовижне вміння слухати і готовність допомогти. Він був справжнім другом і вчителем для всіх нас. Ця трагедія і величезна втрата торкнулася всіх, хто був знайомий з Володимиром Миколайовичем Демидком. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким. Володимир Миколайович назавжди залишиться в нашій пам'яті", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сьогодні помер екс-президент Ізраїлю

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, на 97-му році життя помер колишній канцлер Німеччини Гельмут Шмідт.