Трьох громадян Китаю депортували після невдалої спроби підкупити українських прикордонників на міжнародному пункті пропуску "Одеса-авіа".

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

"При оформленні авіарейсу "Стамбул-Одеса" троє громадян Китаю надали для перевірки інспекторам прикордонної служби паспортні документи і вклали по $50 неправомірної вигоди у кожен", - зазначено в повідомленні.

Через хабар чоловіки хотіли отримати безперешкодний пропуск в Україну. Під час бесіди з прикордонниками вони не змогли підтвердити мету запланованої поїздки в нашу країну.

Читайте також: Дніпропетровських правоохоронців спіймали на мільйонному хабарі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Від грошей одеські прикордонники відмовилися, а китайців через кордон не пропустили, і відправили у зворотному напрямку.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській області затримали прикордонника-хабарника. За результатами перевірки у військовослужбовця виявили 4170 гривень неправомірної вигоди.