До кінця поточного місяця українська армія отримає на випробування безпілотні літальні апарати вітчизняного виробництва.

Про це заявив заступник генерального директора з розвитку ДК "Укроборонпром" Артур Херувімов в ефірі "5 каналу".

"Скоро ми передаємо армії на випробування наш безпілотник. Абсолютно новий безпілотник, який вже вироблений в Україні", - підкреслив Херувімов.

"Ми провели величезну роботу, ми провели багато зустрічей, у тому числі - за кордоном, з пошуку безпілотників. Ми не знайшли відгуку і почали впроваджувати це у себе. Тут дуже активно підключився КПІ, і за допомогою їх розробки ми втілили усе на нашому заводі" , - додав заступник генерального директора.

Читайте також: НАТО продовжить співпрацю з Україною в оборонній сфері

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Нагадаємо, на початку листопада Україна і Таїланд уклали договір про співпрацю по організації спільного виробництва бронетранспортерів на території Королівства Таїланд.