Правоохоронці затримали у Полтаві лікаря першої міської лікарні. Чоловік попався на хабарі. Він є членом Військово-лікарської комісії.

Про це повідомляє пре-служба Служби безпеки України.

Лікар проводив огляд кандидатів для зарахування їх до складу оновленої Національної поліції. Правоохоронці затримали його, коли він отримував хабар у розмірі 1,5 тисяч гривень. Він хотів отримати гроші за надання позитивного висновку щодо придатності до служби за станом здоров'я.

Лікар, в подальшому, хотів постійно вимагати кошти від претендентів на посаду поліцейського .

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "підкуп особи, яка надає публічні послуги".

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Слідчий поліції з Львівщини попався на хабарі

Правоохоронці проводять невідкладні оперативно-слідчі дії, щоб встановити інших можливих фактів корупції під час відбору кандидатів до Національної поліції.

Нагадаємо, 5 листопада у Миколаєві затримали активістку за отримання хабара. Вона займалась переатестацією Державної автомобільної інспекції та набором кандидатів у поліцію. Її затримали під час отримання хабара в розмірі 300 доларів .