Запорізька "Мотор Січ" протягом травня – серпня 2015 року отримала підрядів від Федерального державної бюджетної установи "Спеціальний льотний загін "Росія" Управління справами президента РФ на суму 6,36 млн рублів.

Відповідна інформація опублікована на офіційному "Порталі закупок" Російської Федерації, її виявили журналісти видання "Наші гроші".

Всі замовлення стосуються технічного обслуговування авіадвигунів і допоміжних силових установок, збільшення їх ресурсних показників і технологічного супроводження контрольних екземплярів двигунів.

Окрім цього, влітку три підряди на роботи з двигунами АИ-25 загальною вартістю 1 млн рублів від "СЛЗ "Росія" отримало державне підприємство "Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро "Прогрес" імені академіка О. Г.Івченка".

Всі роботи підприємства мають завершити до кінця року, пише видання.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: Україна і Казахстан співпрацюватимуть в сфері авіації

Останнього разу "Мотор Січ" отримувало замовлення від "СЛЗ "Росія" в лютому 2014 року, про попередні замовлення "Прогресу" на "Порталі закупок" інформації знайти не вдалося.

"Спеціальний льотний загін "Росія" займається авіаперевезеннями президента Росії та інших вищих посадових осіб держави.

"Мотор Січ" контролює нардеп, екс-регіонал В'ячеслав Богуслаєв.