Солдати окремої гірсько-піхотної 128-ї бригади ЗСУ здивували всю країну.

Військові з господарським хистом родом із Закарпаття, де і була сформована бригада, підірвали інтернет облаштуванням побуту на передовій.

Навіть у військових умовах бійці зуміли створити комфортні умови для життя, додавши до свого бліндажа затишок і тепло.

Про це повідомив блогер pauluskp у своєму живому журналі.

"Так виглядає бліндаж в розташуванні 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ на передовій. Закарпатці. Хотілося б, звичайно, щоб армія повністю забезпечувала побут солдатів, але цього зараз немає, а українці в лайні жити не погоджуються. Навіть підлогу в бліндажі зробили. У тапочках ходять", - написав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Побут бійців АТО на передовій (фото)

"Ну, шо тут скажеш! Відразу видно, рабами відбудовано. Добротно, і клаптик землі там відразу за бліндажиком. З огірочками. А на сніданок тільки немовлята! Загалом Зрада цілковита! Слава Україні! Героям Слава! ", - пише блогер saracinua.