Біля будівлі посольства США у Києві по вулиці Сикорського, 4, проходить мітинг проти американської політики. Демонстранти зібралися із незрозумілими ідеями та вимагають, щоб громадяни Штатів "забиралися із України".

На акції можна побачити банальні та типові для "вати" лозунги "США - імперія зла", "США - геть з України", "Штати розривають Україну".

Переважна більшість мітингувальників - люди похилого віку, вони стоять на узбіччі дороги та не заважають руху транспорту. На місці чергують кілька правоохоронців, але ситуація спокійна.

Окрім гучних вигуків, демонстранти не дають конструктивної критики діям Сполучених Штатів. Можна припустити, що вони стоять із плакатами, переслідуючи власні меркантильні інтереси, та несвідомо підтримуючи певні політичні.

Читайте також: Бійці АТО привезли пенсіонерам Мар'їнки медикаменти (фото)

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нещодавно мітинги відбувалися біля Кабміну. Там громадяни вимагали ухвалення урядом законів, які дозволять отримати безвізовий режим із ЄС.