Українські водійські права тепер будуть визнавати в Італії. Про це під час виступу перед діаспорою українців сказав Президент України Петро Порошенко, пише УНН.

Президент повідомив, що Україна і Італія підписали міжурядову угоду, згідно з якою визначається чинність українських водійських прав на території Італійської Республіки.

"Віце-прем'єр міністр України Геннадій Зубко за моїм дорученням підписав міжурядову угоду між урядом Італії та урядом України про те, що українські посвідчення водія визнаються в Італії", - зазначив Порошенко.

Читайте також: Українські паспорти перейдуть на англійську мову

Нагадаємо, останнім часом влада робить все можливе, щоб полегшити життя водіям. 18 листопада в Україні ліквідували Державну автомобільну інспекцію та Міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ Державної інспекції безпеки дорожнього руху (МРЕВ).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також у країні відмінили використання довідки-рахунка при оформленні автотранспорту.