Журналіст Павло Шеремет помітив в центрі Києва броньовики. Один з них виявився припаркованим прямо біля будівлі Київської консерваторії, яка знаходиться на Майдані Незалежності.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter. Журналіст також опублікував фотографію одного з броньовиків.

"У центрі Києва броньовики стоять, але намагаються людям не заважати і не лякати", - прокоментував свою знахідку Шеремет.

Користувачі соцмережі по різному оцінюють знаходження військового транспорту в столиці. "Це Парасюка приїхали брати", - жартують коментатори. "Краще б вони на Сході стояли", - обурюються інші.

Читайте також: Франція розраховує на підтримку України - посол

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Речник Національної гвардії України Світлана Павловська прокоментувала для "Знай" знахідку Павла Шеремета. Вона повідомила, ще для хвилювання немає причин, бронеавтомобілі виведені на вулиці лише з метою підтримання безпеки та порядку. На вулицях міста, шляхопроводах, пунктах аерації та інших стратегічно важливих об'єктах, постійно чергують кількасот нацгвардійців з бойовою зброєю, кевларових шоломах та бронежилетах 4 рівня захисту.

Також, на в патрулюванні задіяни бронеавтомобілі типа "Спартан", "Козак", "Когуар" та БТР. Така обережність та бойова готовність пов'язана з високою терористичною загрозою та проводиться на прохання посольства Франції.