Офіс "5 каналу", який знаходиться в будівлі заводу "Ленінська кузня", знову "замінували". Це другий випадок за рік, коли повідомляють про подібну подію.

Про це повідомили в прес-службі телеканалу.

"Минулого разу канал" замінували "6 лютого", - уточнили у відомстві.

Відзначимо також, що це вже 13-й випадок, коли повідомляється про мінування каналу. За весь час подібних дзвінків наявність вибухівки не підтверджувалося.

Як поінформували в міліції "Знай", в офіс телеканалу прибули правоохоронці з собаками, вибухотехніки, експерти та пожежники. Проводяться слідчо-оперативні роботи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Два столичні магазини Roshen закрили через повідомлення про замінування

Раніше повідомлялося про скандал на "5 каналі", пов'язаному з "чорними" зарплатами. Журналісти телеканалу, який належить президенту України Петру Порошенку, скаржилися на систематичне порушення законодавства про працю та ухилення від сплати податків.