Великобританія надає Збройним силам України пакет допомоги. Його сума складає 971 тисячу фунтів стерлінгів

Про це сьогодні повідомив міністр оборони Великобританії Майкл Феллон парламенту країни, передає "Інтерфакс-Україна".

Українська армія отримає від Британії не летальну підтримку. Весь перелік допомоги був повністю узгоджений з ВСУ. Він призначений допомогти українським бійцям пройти зимовий період.

Великобританія передасть для ЗСУ 170 великих наметів, 170 нагрівальних елементів і 600 комплектів теплого одягу.

"Великобританія прихильна суверенітету України, незалежності та територіальної цілісності", - підкреслив глава британського оборонного відомства.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Китай продасть Україні штурмовики Hongdu L-15

Він додав, що Британія дарує не летальну обладнання бійцям АТО. Воно, за його словами, допоможе запобігти загибелі і пораненням українських військових. Феллон також зазначив, що обладнання значно зміцнить обороноздатність бійців.

Нагадаємо, США доставили в Україну контрбатарейні радари. Пристрої точно визначають місцезнаходження знарядь ворога. Вони діятимуть тільки проти "ДНР" і "ЛНР". Російська карта в радари не завантажена.