"Свободівці" планують поскаржитись Патріарху УПЦ КП Філарету на священка Степана Ширу. Той також обіймає посаду депутату Бродівської міської ради.

Про це пише Вголос.

"Неприємний, особливо для вірян, інцидент трапився під час виборів заступників міського голови на сесії Бродівської міської ради 19 листопада", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Путіна! - у Лисичанську з'явився патріотичний танк (фото)

Члени фракції ВО "Свобода" виступили категорично проти запропонованих мером Анатолієм Белеєм кандидатур. Вони нагадали, що один із них заплямував репутацію співпрацею із режимом Януковича - був у 2010 році кандидатом у депутати міської ради від "регіонів". Також, мав проблеми із зловживанням у земельній сфері.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Свободівці" також були проти призначення Романа Сподарика, який є сватом міського голови.

Згідно інформації, після цього священик та депутат від "громадянської позицій" Степан Шира звернувся зі словами до "екс-регіонала" Єлиневського.

"Чи каєшся ти у своїх гріхах?", - спитав він.

Кандидат відповів, що кається. І священик повідомив, що прощає йому гріхи.

Члени "Свободи" вважають, що сесійна зала – не місце для сповіді та покаяння, і ці таїнства не повинні відбуватися публічно.