На Подолі майже завершили роботу над новим муралом, навколо якого раніше розгорілися суперечки: частина жителів виступали проти стріт-арту, мотивуючи це тим, що будівля на Спаській, 6а є пам'яткою архітектури.

Пізніше Гео Лерос в Facebook опублікував дозвіл Подільської РДА і зібрані підписи мешканців на створення мурала: будинок 6а не внесений до реєстру пам'яток Мінкульту, а внесений лише сусідній - на Спаській, 6.

Читайте також: Воронів із столичної Рейтарської намалювали на стіні будинку (фото)

Малює новий мурал відомий, вже і для киян,бразильський художник Франциско Родріго да Сілва, який у світі мистецтва відомий під псевдонімом NUNCA. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Франциско Родріго да Сільва є одним з найбільш авангардних бразильських стріт-арт художників. Його псевдонім в перекладі з португальської означає "ніколи". Твори да Сільви виставлені в Музеї сучасного мистецтва в Сан-Паулу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще