Лихоманка вуличного мистецтва продовжується, цього разу новий мурал (велитенський малюнок на зовнішній стороні будинку - ред.) присвятили давнім мешканцям Києва - воронам.

Про це пише газета "День"

"Закінчили новий мурал. Художник Бритцев Олександр. Робота вийшла тематична", - розповіли організатори.

Читайте також: У Києві намалювали мурал з відомим політичним діячем (фото)

Новий шедевр столичних художників прикрасив будинок на Рейтарській, 7б. Саме в його дворі живуть відомі чорні птахи.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ворони живуть тут більше десяти років у величезній клітці, і, за словами місцевих мешканців, чітко розуміють мову людей.

Місця тут історичні і цікаві для прогулянки як місцевим, так і гостям міста.

Наприклад, по сусідству із двориком птахів, стоїть будівля на Рейтарській, 13, яка належала сім'ї історика Андрія Стороженко. На першому поверсі орендував приміщення племінник композитора Петра Чайковського – Юрій Давидов, який колись ініціював появу Київської консерваторії.

Ще одним відомим мешканцем був хореограф Ілля Чистяков, який у флігелі відкрив приватну балетну студію. Його дружина була видатною балериною, а син – диригентом Київського театру опери та балету.