На вихідних у Києві відкрилась виставка "Три племена".

Як повідомляє офіційна сторінка події у мережі, на неї можна завітати до 15 січня та знайомитись з племенами Навахо, Хопі та Зуні.

Киянам у експозиціях розповіли про найбільше плем'я індіанців у США – Навахо. По експонатах видно, що представники племені були майстрами у виготовленні срібних матеріалів.

Майстри повідомляють, що у представників племені був специфічний вид ткацтва – вони від центру викладали нитки у формі спіралі. Це символізувало життя, зміну поколінь та шлях Сонця до Землі.

Відомості про плем'я Хопі свідчать про те, що вони проживали у східній Арізоні. На експозиції показали найвидатніші здобутки - ляльки-качина з корені тополі. Ці істоти, уособлені в дереві наголошували на тому, що все в житті плинне.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Київ визнали найдешевшим для європейських мандрівників

Плем'я Зуні зосереджувалось біля Нью-Мексико, воні відомі своїми амулетами з тварин.

Нагадаємо, що у Києві відкрили перший "Країну енотію".