У столичному супермаркеті покупці затіяли боротьбу за дешеві яйця.

Про це повідомили користувачі в соціальній мережі Facebook.

"Я не знаю, як проходить цей день в інших "Ашанах", але на Петрівці - реальний колапс. Виною тому акційні яйця і цукор за 9,99 грн. В 9:00 в "Ашані" в черзі стояли більше 50 чоловік", - пише Юлія Сардак.

Також за її словами, кількість людей у ​​черзі збільшувалося неймовірно швидко.

Покупці сварилися, а коли яйця закінчилися, протягом 30 хвилин, не давали можливості працівникам супермаркету привезти нову партію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коли 10 нових ящиків таки привезли, співробітники "Ашану" зробили помилку і залишили яйця посеред черги, змушуючи людей самих розбиратися хто за ким.

За словами очевидців, тоді і почалося "місиво". Лотків вистачало, але винести їх з натовпу стало практично неможливим.

"Ситуацію прийшла розрулювати адміністратор, але вона тільки переминалася з ноги на ногу і намагалася комусь додзвонитися. І коли, нарешті, додзвонилася, то видала сакраментальну фразу: "Шановні, машина в дорозі затримується, тому наступна партія яєць буде тільки через 3 години", - розповідає дівчина.

Читайте також: Як заощадити в супермаркеті: ТОП-7 правил

Після цього розлючені люди розчавили кілька лотків з яйцями, а одна з жінок впала прямо в коробку з лотками. Допомогти їй піднятися ніхто не намагався.

"Варто також зауважити, що спритні, які набрали по 3-4 лотки, заплатили акційну ціну тільки за 3 десятка. На решту діяла звичайна ціна - 21 грн/дес., про що неодноразово через гучномовець попереджала адміністрація", - додали очевидці.