В Києві 16-річний учень коледжу інсценував своє викрадення, бо батьки не хотіли купувати йому мотоцикл. Хлопець надіслав родичам "смску" із погрозами та попросив 400 тисяч грн. Але правоохоронці встановили, що "кіднепінг" був фейковий. Про це розповіли "Знай" в прес-службі Голосіївської поліції.

"Ваш син в нас. І вся інформація з його телефону. Ми знаємо про його участь в мітингах. Якщо не переведете гроші на картку, ми здаємо вашого сина! У вас час до 5-ої години", - йшлося в погрозах.

Читайте також: Молодик силою забрав смартфон у десятирічної дівчинки

Цілого та неушкодженого підлітка віддали матері. А батькам пояснили, що їм за неналежне виконання своїх обов'язків загрожує адміністративним покаранням. В поліції уточнюють, що хлопець не зміг їм пояснити погрози щодо його участі у мітингах. Вони нібито знаходились з сайту, де розміщені дані про сепаратистів та терористів "Миротворець".

"Пояснив, що дуже хотів байк, тому і писав, що прийшло у голову", - кажуть у поліції.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще