2 квітня завдяки героїчному вчинку міліціонера на Луганщині народився хлопчик. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє начальник відділу зв'язків з громадськістю МВС Тетяна Погукай.

Леонід Пантікін ввечері 2 квітня розвозив гуманітарну допомогу жителям зони АТО. В цей час зі станції швидкої допомоги зателефонували і повідомили про серйозну проблему.

У мешканки Комишного починалися пологи і ніхто не погодився відвезти її в лікарню, бо прикордонний з Росією населений пункт знаходиться під постійними обстрілами з боку терористів.

Боєць "Князь" відразу ж відгукнувся на допомогу і поїхав в Комишне з вимкненими фарами, щоб не привертати на себе увагу терористів. У цей момент почався дощ і машина застрягла. Майор міліції не розгубився і попросив про допомогу солдатів батальйону "Львів", які відгукнулися і надіслали військовий джип.

На бойовій машині чоловік і породілля під покровом ночі в сильний дощ пробиралися до лікарні Біловодського району. Лікарі шпиталю по телефону консультували чоловіка про те, як надати першу медичну допомогу породіллі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міліціонер заявив, що готовий був особисто приймати пологи, якщо була б така необхідність. Пізно вночі чоловік все ж доставив породіллю в лікарню, де вона успішно народила.

Вранці під час розвезення гуманітарної допомоги жителям Станиці Луганської, Пантікіну подзвонив щасливий батько і повідомив про те, що дитину назвали в його честь - Леонідом і що важить він 2400 грам.