У столичному зоопарку сім'я чорних лебедів поповнилася п'ятьма каченятами.

Про це Київський зоопарк повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"На світ з'явилося п'ять чудових "гидких каченят" (чорних лебедят). Малюки та їхні батьки вже плавають у басейні і почуваються прекрасно. Помилуватися їх витівками можна на експозиції нашого пташника "Зимовий сад", - сказано в повідомленні.

Прес-служба зоопарку додала, що в сім'ї зубрів народилося зубреня.

Читайте також: У Тигрюлі померло друге тигреня

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як дізналися журналісти, новонароджене зубреня назвали Мормонтом - персонажі з таким прізвищем є в популярному серіалі "Гра престолів". Його вага при народженні склала близько 25 кг.

Повідомляється, що тепер в зоопарку живе чотири зубри, імена всіх починаються на букву "м" - Мирон, Міра, Мартін і Мормонт.

Тим часом, за даними закладу, захворіли старенький 18-річний леопард Самурай і морська черепаха Бісса. Леопардові довелося зробити операцію, він йде на поправку.

Нагадаємо, раніше в зоопарку Києва з'явилася самка сітчастого пітона, яку назвали Віталіна.