У кримському зоопарку "Казка" помер другий бенгальський тигр білого забарвлення. Рідкісна тварина занесена до Червоної книги та є дитинчам відомої тигриці Тигрюлі - подарунку Тимошенко.

Про це пише Корреспондент.

"Друге тигреня померло сьогодні. Важко сказати причину, такі тваринки дуже слабкі за природою своєю. Це - не перший випадок у нас народження і смерті, але збіглося з періодом енергоблокади. Ми і обігріти толком не могли тиждень", - розповіли працівники зоопарку.

Читайте також: Вечерю з левом пропонує відвідувачам лондонський зоопарк

Завтра експерти проведуть розтин та зможуть назвати причину смерті. Лишилось останнє - третє тигреня.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, два дні тому через проблеми із енергопостачанням, зоопарк не зміг створити необхідний тепловий режим, і перше тигреня померло саме через це, за словами співробітників.

Трьох тигренят у 2013 році привела тигриця Тигрюля, яку ялтинському зоопарку "Казка" подарувала колишній прем'єр України Юлія Тимошенко.