Студенти з Київського політехнічного університету вирішили покращити свої практичні навички.

Як повідомляє 24 канал, студенти самостійно розробляють мотоцикли у своєму гаражі. Хлопці вже витратили 10 тисяч гривень на один експонат.

Хлопці розповіли, що часу на відпочинок у них не має, адже після пар вони йдуть ремонтувати нові прилади для мотоциклів. Вони самостійно збирають кошти на байк.

Студенти кажуть, що зібрана сума ніяк не покриває їх витрат, тому деякі деталі виконують з підручних елементів.

Студентський байк назвали "Кнот", з англійської - "вузол". Студенти Денис та Євген, які займався розробкою мотоциклу хоче залишити його собі, проте йому пропонували продати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Хлопці працювали над ним півроку, ще стільки потребується для того, щоб його обкатати. Ця розробка, за їх словами, незвичайна, адже традиційний в ньому лише двигун, над яким прийдеться попрацювати задля збільшення потужності.

Денис та Євген повідомили, що один такий байк коштуватиме 20 тисяч гривень.

Читайте також: Студент покатався на безпілотнику (відео)

Нагадаємо, що влітку студенти КПІ майстерно розписали стіну біля університету.