Актору Вахтангу Кікабідзе, який підтримує Україну у конфлікті з Росією, погрожували розстрілом від імені "ДНР".

Про це він розповів у інтерв'ю "Світському життю".

"Нещодавно мені подзвонили: "Я слухаю!" - "Це Вахтанг?" - "Так". - "Ми дзвонимо з" Донецької народної республіки, - переказав розмову Кікабідзе. Він засміявся у слухавку від несподіванки.

Далі у розмові бойовики пригрозили, що його розстріляють.

Читайте також: Ахметов пригрозив Україні міжнародними позовами

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Те, що я їм сказав пізніше, я не можу повторити зараз в кадрі. Це все комічно виглядає", - сказав артист.

У 2008 році Кікабідзе припинив будь-які відносини з Росією, після того як вона ввела війська на територію Грузії. Він більше не спілкується з російськими ЗМІ, і навіть заявляв про те, що якби не вік - пішов би захищати Донбас від військових РФ.

"У гіршому сні я не міг побачити, що російські танки увійдуть до Грузії. Я відразу зрозумів, що якщо я туди поїду співати, то не зможу онукам в очі дивитися. Але кожен робить те, що вважає за потрібне", - зазначив він.

Кікабідзе гордий, що потрапив в "чорні списки" Кремля. Тим більше, що до антирейтингу Росії належать також Андрій Макаревич з гурту "Машина часу", Юрій Шевчук із ДДТ, та, навіть, Джордж Клуні.

"Нарешті, я в хорошій компанії" - сміється він.