Дивна історія відбулася вчора у Києві. Троє студентів прогулювались на мості залізничної станції Київ-Московський та впали на потяг, який стояв знизу.

Про це повідомляє LB.ua.

Невідомо, як саме хлопці опинилися на потязі, але вони поверталися до гуртожитку. Раптом один зі студентів вирішив перелізти через огорожу на мості та почав падати. Його друг протягнув йому руку, але теж почав опинятися на іншому боці прірви. Допомагати почав і третій студент, але, зрештою, усі вони опинилися на даху потягу, який на щастя просто стояв.

Перешкодою на шляху вільного падіння студентів стали високовольтні дроти. Хлопці отримали електричний удар і дивом залишились живими. Напруга на цих дротах становить 27 тисяч вольт.

На допомогу горе-студентам приїхали рятувальники та лікарі. Двоє з них самостійно змогли піднятися та пройти до карети швидкої. У них опіки різної тяжкості. Третього довелося знімати з даху потягу рятувальникам. Йому було дуже погано.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: ВАЗ врізався в фуру: троє в реанімації (фото)

Зазначимо, що українського молодь не вперше стає жертвами залізниці. Двоє мешканців Києва загинули через любов до селфі. Вони хотіли зробити ефектний знімок на даху потягу, але загинули.