Сьогодні, 11 грудня, в Києві на Гідропарку на Броварському проспекті сталася пожежа в ресторані "Млин".

Як пишуть у соцмережах, почалася ліквідація пожежі. На місці події працюють 7 пожежних машин.

Як повідомив кореспонденту РБК-Україна один з рятувальників, роботи з усунення пожежі тривають вже більше години. На даний момент пожежу локалізувати не вдається.

Інформації про жертви, а також про причини пожежі поки немає.

Раніше, в середу, 25 листопада, в київському ресторані "Веранда на Дніпрі" спалахнула пожежа. Вже до вечора рятувальники змогли його загасити. При цьому в результаті пожежі жертв і постраждалих немає. Усіх громадян, які на момент загоряння перебували в приміщенні ресторану, евакуювали.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Пасажирський автобус вщент згорів на зупинці у Полтаві (фото)

Варто відзначити, що однією з можливих причин загоряння в ресторані "Веранда на Дніпрі" називають коротке замикання. Рятувальники використовували для ліквідації пожежі 17 одиниць основної та спеціальної техніки, а також пожежний катер.