19 грудня, у День Святого Миколая, у столиці відкрилось кілька новорічних локацій із зимовими видами розваг. Територію Національного комплексу Експоцентр України огородили, та зробили платний вхід.

Кореспонденти Знай.ua заплатили 50 гривень за дорослий квиток, щоб дізнатись, що ж таке особливе чекає на людей всередині.

"У країні криза, а вони такі ціни ставлять. Хто ж до них ходитиме взагалі?", - жаліються люди у черзі, яка, тим не менш, є досить довгою.

Читайте також: Американка зробила з печива Михайлівський собор (фото)

Платити треба навіть за вхід дітлахів - 25 гривень. Якщо бажаєш покататись на відкритій ковзанці, то вартість становитиме 100 гривень. Окрема платня за те, щоб потрапити до резиденції Діда Мороза, на гірки або до Музею крижаних скульптур.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Квиток "на все" разом коштує 350 гривень, а якщо матимете бажання потрапити саме 31 грудня, то за 50 вже не зайдете.

За свої півсотні можна побродити ярмарком, придбати сувеніри та попити глінтвейну, насолодитися грою на ударних від барабанного оркестру велетенських пряничних чоловічків, потанцювати із аніматорами-дівчатами у формі снігових куль та подивитися, як катаються на ковзанах та екскурсійному паровозику.

Не зважаючи на зимовий час, на території діє парк екстримальних розваг, де можна полазити по мотузках, покататись на тарзанці та спробувати інші "випробування висотою".

Натомість, того ж дня на станції метро Олімпійська відкрили Різдвяне містечко на спортивну тематику. Тут також діє парк розваг, можна поїсти шашлику, попити гарячих напоїв та покататись на ковзанці "опен-ейр".

Відсьогодні дітей вчитимуть фігурному катанню та хокею. Проте вхід на власне ярмарок, на відміну від ВДНГ - безкоштовний.