Вчора ввечері у Києві, на вулиці Якуба Коласа 23, сталася аварія з постраждалими.

Про це пише dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що на нерегульованому пішохідному переході водій іномарки збив чоловіка. В результаті ДТП пішохід отримав важкі травми.

На місце події оперативно прибули патрулі поліції і бригада швидкої допомоги. Постраждалого терміново госпіталізували у відділенні політравми 17-ї лікарні.

На місці аварії працювала оперативно-слідча група. Зараз фахівці з'ясовують обставини, через які водій не помітив і не пропустив пішохода.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, раніше перехрестя Івана Кудрі стало епіцентром аварії. Водій Mazda повертав ліворуч і при цьому не пропустив авто Pegeout. У результаті неуважний водій врізався в бетонні плити і тим самим пошкодив пішохода.

Читайте також: Померла жінка, яку збив водій Омельченка

Увечері, 20 грудня, в Києві на житловому масиві Виноградар сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждала одна людина. На перехресті проспектів Свободи і Правди позашляховик Jeep врізався в тролейбус.