25 грудня в Національному музеї історії України Другій світовій війні відкрилася виставка "Батальйони нескорених". Зокрема відбулась зустріч з бійцями, які захищають незалежність України на Сході – воинами Міжнародного миротворчого батальйону ім. Джохара Дудаєва та чеченського батальйону ім. Шейха Мансура.

Про це пише Київ1.

"На виставці представлені матеріали, передані бійцями до Музею. Серед реліквій – особисті речі першого командира Міжнародного миротворчого батальйону бригадного генерала Ічкерії Іси Мунаєва, який загинув 2 лютого 2015 р. у бою поблизу Дебальцевого", - повідомляє джерело.

На відкритті відвідувачі спілкувалися з героями та дізнавалися про їхні долі. Ведучим заходу був заслужений артист АР Крим Ахтем Сеітаблаєв. Серед запрошених - учасники боїв на Сході України та їх родини.

Читайте також: Стяги з фронту і Майдану подорожують Україною (фото)

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Зустріч завершила яскрава пронизлива лазерна інсталяція "Війна і мир", підготовлена чеченськими аніматорами.