Сьогодні увечері на столичному бульварі Шевченка загорівся ресторан "Чачапурі". Про це на свій сторінці у соцмережах написав Олександр Козаченко.

"Заклад з вогником. З речами на вихід", - поділився враженнями чоловік. На місце прибули рятувальники, які загасили пожежу.

Відвідувачі ресторану уточнюють, що їх не вигнали, а чемно попросили залишити заклад.

"Перед усіма вибачилися та оголосили,що все замовлене – за їхній рахунок", - кажуть.

Читайте також: На Львівщині вщент згорів ресторан-музей (відео)

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Влітку 2014 року ресторан вже фігурував у всіх ЗМІ. Його захопили невідомі у масках, які представилися самообороною Майдану. Тоді близько 15 чоловіків у балаклавах увірвалися в приміщення. За однією версією, вони начебто рекомендували свої охоронні послуги, а за іншою - хотіли заволодіти бізнесом. При собі вони мали зброю та бойові гранати. Всіх нападників затримали, а кримінальне провадження відкрили по статті "вимагання".

А в 2008-му році в ресторані за цією ж адресою сталася пожежа, під час якої загинуло чотири людини, ще вісім отримали поранення.