На пропускному пункті "Київ" прикордонники затримали чоловіка, який намагався вивезти українських жінок в Рим для продажу в сексуальне рабство.Об це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зловмисник планував продати в італійську секс-індустрію двох українок.
Співробітники міліції з'ясовують деталі інциденту, намагаються виявити всіх причетних до міжнародної злочинної діяльності людей.

Читайте по темі: Дружина глави харківського чиновника потрапила в секс-скандал (фото)

Нагадаємо, що в січні 2015 року співробітники міліції в Харкові затримали трьох громадян, які намагалися вивезти до Туреччини жінок для заняття проституцією. За даними правоохоронних органів, до моменту затримання чоловікам вдалося протягом жовтня-листопада "продати" чотирьох громадянок України.

У жовтні 2013 року в Харківській області затримали дагестанця, який вивіз до Росії вісім українок для заняття проституцією. У Луганській області в тому ж місяці розсекретили один з найбільших каналів постачання молодих дівчат до Москви.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще