20 квітня увечері столичні рятувальники надавали допомогу чоловікові, котрий впав з Воскресенсько-Подільського моста. У конструкції обвалилися дерев`яні балки.

"Пригода сталася на вулиці Електриків. Чоловік упав на бетонну поверхню з недобудованого мосту. Медики не змогли дістатися до нього, аби надати першу медичну допомогу. Рятувальникам довелося його транспортувати до карети "швидкої", - каже Світлана Водолага, керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУ ДСНС у Києві.

Чому молодий чоловік перебував разом з друзями на недобудованому мосту, рятувальникам не вдалося з'ясувати.

Подільсько-Воскресенський міст – закритий довгобуд, спорудження якого триває з 1993 року. 2011 року на будівництві впав кран ЛК-600 "Захарий" з 8 людьми усередині. Тоді обійшлося без жертв.

У департаменті містобудування та архітектури столиці пояснюють, що в бюджеті бракує коштів, аби добудувати міст.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще