Сьогодні, 5 травня, невідомі особи відкрили стрілянину на АЗС у Солом'янському районі столиці, внаслідок чого охоронця автозаправки госпіталізували до лікарні із вогнепальним пораненням.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції у місті Києві.

До Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину на АЗС на вулиці Волинській. За словами очевидців події, кілька агресивно налаштованих осіб спровокували конфлікт. Декілька разів було чути постріли, після чого з місця пригоди правопорушники втекли на автомобілі.

У результаті конфлікту охоронця автозаправочної станції госпіталізовано до медичного закладу із вогнепальним пораненням лівого стегна та численними синцями. Наразі постраждалий відмовляється від надання будь-яких пояснень і написання заяви.

Правоохоронці оглянули АЗС та прилеглу територію. З місця події слідчі вилучили 9 гільз, попередньо — від травматичного пістолета, та направили на експертизу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Читайте також: Тітушки намагалися "віджати" автозаправку в Києві

За цим фактом слідчим відділом Солом'янського УП розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України.

Наразі правоохоронці затримали водія та пасажира автівки та проводять заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до правопорушення.