У місті Славута 13-річна школярка повісилася в день свого народження. На наступний день її мати скоїла суїцид. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Мати залишила іменинницю доглядати за молодшою ​​сестричкою, а сама пішла святкувати. Коли повернулася, дівчина вже була мертва - школярка з допомогою шарфа повісилася на перекладині в одній з кімнат будинку", - зазначили в прес-службі.

У місцевих органах влади підкреслюють, що сім'я вважалася бідною. Жінка повісилася на тій же перекладині, що і її дочка.

Читайте також: 16-річна дівчина повісилася в лісі на Житомирщині

34-річна жінка разом із співмешканцем виховувала двох малолітніх дітей - спільну дворічну дитину і старшу доньку жінки від першого шлюбу. У зв'язку з тим, що мати час від часу зловживала спиртними напоями, дітей двічі забирали співробітники соціальних служб з сім'ї, але потім повертали, повіривши запевненням жінки в тому, що вона стала на шлях виправлення.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Співробітники міліції теж неодноразово залучали її до адміністративної відповідальності. За фактом самогубства заведено кримінальну справу.