На честь Дня вишиванки багато депутатів прийшли на засідання Верховної Ради у національному одязі. Хтось із політиків поверх вишиванки одягнув піджак, хтось прийшов в скромній світлій сорочці.

Спікер Володимир Гройсман відкрив засідання теж у вишиванці. Його перший заступник також одягнув національну сорочку.

Читайте також: Військові АТО вбралися у вишиванки

Письменниця і нардеп Марія Матіос похвалилася багатою буковинською вишивкою, а Ірина Луценко прийшла в довгій червоно-чорній сукні в етнічному стилі.

Депутати від Опозиційного блоку вишиванки не надягали.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лише по обіді вишиванку вдягнув президент Петро Порошенко. На зустріч з українцями в Ризі він вийшов у національному одязі. Зробив це глава держави після завершення офіційних зустрічей, на яких був у діловому костюмі.

Найоригінальніше відзначили сьогоднішній день у Міністерстві фінансів. Вони провели вишиванковий флеш-моб у головному холі відомства.

Сьогодні о 18:30 на столичному Майдані відбудеться акція "Масове фото у вишиванках". Очікують, що участь в акції візьмуть кілька сотень людей, загальну фотографію з якими потім передадуть до музею історії Києва та Національного центру народної культури музею Івана Гончара.