Міліція перекрила рух на трасі Київ-Харків у зв'язку із захопленням заручників на заправці біля населеного пункта Коротич Харківської області.

"Стрілок і троє заручників сидять в машині, перед заправкою. Вимога злочинця - дати коридор в зону АТО на непідконтрольну Україні територію", - повідомляє на своїй сторінці в Facebook журналіст Слава Мавричев.

Працівники ДАІ зупиняють всі машини з боку Харкова на відстані 2,5 км від заправки, де тримають заручників. Близько 17:20 на заправку проїхали начальник МВС в Харківській області Анатолій Дмитрієв і начальник СБУ в області Олександр Пивовар.

Народний депутат Антон Геращенко повідомив, що вранці у чоловіка за рішенням суду описували будинок, що викликало його бурхливу реакцію.

Читайте по темі: У Харківській області чоловік убив двох людей і захопив заручників

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що вранці 48-річний місцевий житель убив двох людей і захопив двох заручників на АЗС. Співробітники міліції ведуть переговори з чоловіком щодо звільнення заручників і вживають заходів для затримання зловмисника.