Воротар "Шахтаря" і Національної збірної України з футболу Андрій П'ятов прокоментував появу в інтернеті фотографій на блокпосту з сепаратистами.

"Ця фотографія зроблена більше року тому в Донецьку на блокпосту при виїзді з міста на нашу базу в Кірші. Тоді в місті була досить мирна ситуація. Ми по кілька разів на день проїжджали цей блокпост", - передає слова футболіста Tribuna.

Футболіст уточнив, що люди з георгіївськими стрічками на блок-посту впізнали його і самі попросили сфотографуватися, і що на той момент він не думав про те, до яких наслідків призведе це фото.

"Георгіївські стрічки? Я не звертаю уваги, для мене всі люди однакові. Те, що політика - це одне. У нас в Донецьку люди просто виходили і боролися за децентралізацію", - сказав П'ятов.

Матеріал по темі: Гравці "Шахтаря" відмовляються грати у Львові

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що в березні 2015 року П'ятов разом з іншими гравцями збірної України відвідав бійців АТО в київському військовому шпиталі.

Нагадаємо, що футболісти "Шахтаря" незадоволені поведінкою фанатів на "Арені Львів", через що більше не хочуть проводити матчі на стадіоні. Генеральний директор клубу Сергій Палкін заявив, що "гірники" повинні залишитися у Львові, але для цього місцеві жителі мають змінити своє ставлення до донецької команди.