Міський суд столиці Камбоджі Пномпеня виправдав народного депутата України від "Народного фронту" Миколу Княжицького у справі про зґвалтування неповнолітньої в 2011 році.

Про це повідомляє агентство Asian Correspondent.

Княжицький заявив, що рішення суду стосовно нього "є полегшенням для його матері і дружини".

Читайте також: Княжицького звинуватили у зґвалтуванні 4-річної давнини

Сторона обвинувачення може оскаржити це рішення протягом місяця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, в кінці березня цього Інтерпол оголосив Княжицького у міжнародний розшук. Його підозрювали у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини з Камбоджі.

Проте депутат сказав, що всі звинувачення проти нього не мають жодних підстав. Він наголосив, що у день злочину перебував в українській столиці та вів передачу на телебаченні. Нардеп називав розшук його Інтерполом – помстою Росії за боротьбу з пропагандою з її боку. Також він скаржився на тиск з боку іноземних спецслужб та фабрикуванні ними справи проти нього.

Читайте також: Інтерпол призупинив розшук депутата Княжицького

Наступного дня стало відомо, що Інтерпол оголосив про призупинку розшук Княжицького. Через деякий час його профіль на сайті відомства видалили.