На лінії розмежування спостерігається велика черга з автомобілів.Тільки на блок-посту біля Щастя стоїть близько 300 машин з метою виїхати з підконтрольної терористами території. Про це заявив заступник голови місії ОБСЄ Александр Гуґ.

"Місія бачила 100 цивільних автомобілів і близько 500 громадян, які перебували на контрольованому урядом пункті пропуску, і ще 300 людей на території блокпосту біля Станиці Луганської з боку контрольованої "ЛНР" території", – заявив заступник голови місії ОБСЄ.

Через черги продукти та товари першої необхідності не можуть вчасно потрапити в Донецьку та Луганську області.

Також спеціальна місія ОБСЄ сьогодні не змогла потрапити на територію Авдіївського коксохімічного заводу.

"Ми отримали підтвердження керівника цього підприємства про продовження активного артилерійського обстрілу, який розпочався 1-го травня та продовжувався протягом кількох днів. Під час атаки вбили одного працівника, двох поранили", - повідомив Гуґ.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Читайте по темі: Донбаські біженці в Росії живуть у будівельних вагончиках

Нагадаємо, що терористи останній тиждень посилили обстріли заводу, провели три атаки. Під час однієї з атак сепаратистів загинула одна людина і витік амоній.

ОБСЄ також констатувала посилення обстрілу Широкиного з боку терористів.