У Києві затримали 41-річного місцевого жителя, який скоїв ряд злочинів. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Останнім часом він утримував неповнолітніх школярок у своїй квартирі.

"Погрожуючи фізичною розправою, чоловік заборонив їм виходити з квартири. Для цього він закривав на замки вхідні двері, щоб" заручниці "не змогли втекти", - зазначили в міліції.

Після того, як батьки зниклих дітей звернулись до Подільського райуправління за допомогою, співробітники карного розшуку встановили місцезнаходження школярок і звільнили їх. Правопорушника доставили до районного управління міліції.

Також затриманий підозрюється у скоєнні ДТП, в результаті якого водій отримав поранення. Також він знайшов хитрий спосіб заробити на своїх знайомих.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Чоловік просто запрошував друзів нібито посидіти за чаркою і відпочити. Починалися суперечки, в ході яких людина вдавався до побиття опонентів. Злодій просто забирав у своїх знайомих мобільні телефони, планшети, грошові кошти", - йдеться в повідомленні МВС.

Матеріал по темі: На конкурсі "Міні Міс" дівчинки читали реп

Затриманому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Правоохоронці ведуть розслідування.