У Києві на Оболонській набережній, де відбувається "Марш рівності", невідомі кинули димові шашки, почалася бійка. Про це повідомляє "Громадське ТБ".

"В ході зіткнення невідомі поранили міліціонера", - йдеться в повідомленні.

Пізніше активістів атакували 20 осіб. Про це в Twitter повідомила журналістка Наталія Гуменюк.

"Десь 20 людей атакували #kyivpride2015, міліція зупинила, затримала 2, все триває", - написала вона.

За останніми даними, міліція затримала нападників. Поранено трьох співробітників правоохоронних органів, у одного - осколкове поранення шиї.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Матеріал по темі: Кличко закликав відмовитися від проведення "Маршу рівності"

Нагадаємо, що на Оболонській набережній у Києві активістів ЛГБТ-руху охороняють 13 автобусів міліції. Пройшовши 500 метрів, активісти закінчили марш.

На Марші присутні представники Amnesty International, народні депутати України Сергій Лещенко та Світлана Заліщук, які вийшли на підтримку учасників. На Оболонську набережну також прийшов також посол Швеції в Україні разом з дружиною.