У середу, 10 червня, на 77-му році пішов з життя президент маріупольського "Іллічівця" Володимир Бойко.

Тривалий час Володимир Бойко лікувався в Німеччині від онкологічного захворювання. Поховають його 12 червня в Маріуполі.

З ім'ям Володимира Бойка пов'язані усі успіхи маріупольського футбольного клубу "Іллічівець". З 1997 року він виступає в елітному українському дивізіоні. Серед найбільших успіхів – четверте місце в чемпіонаті України, півфінали Кубка України, виступ в єврокубках.

Ця людина стала цілою епохою для Маріуполя. 25 років він очолював Маріупольский металургійний комбінат ім. Ілліча, обирався у Верховну Раду, був радником президента України Леоніда Кучми.

Читати ще: Донецького "Металурга" більше не буде

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після смерті Бойка клуб, який вилетів в цьому сезоні до першої ліги, очікують складні часи. Не виключено, що він може навіть припинити своє існування. "Якщо з Бойко щось трапиться, то його заступники розпустять команду на наступний день", - казав нещодавно головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов.

Тривалий час Володимир Бойко лікувався в Німеччині від онкологічного захворювання. Поховають його 12 червня в Маріуполі.